Ez normális, hogy ezért kivágtam az apósomat otthonról?
-
Éppen vasaltam (férfi vagyok), amikor váratlanul beugrottak az anyai nagyszülők, hogy megnézzék az unokákat. Egy perce sem voltak itt, amikor az apósom belémállt, hogy milyen sz@r, alárendelt papucs vagyok, amiért női munkát végzek, bezzeg a füvet már vagy két hete le kellett volna nyírni. A feleségemet is osztotta, hogy háziasszonyként megbukott, nem erre nevelte őt.
Több se kellett nekem, nem túl irodalmi stílusban távozásra hívtam fel. Az anyósomnak felajánlottam, hogy maradjon itt, majd később hazaviszem, de végül nem élt ezzel. Az apósom kissé ellenkezett, hogy legalább pár percre megnézze az unokákat, de amúgy egyáltalán nem értette, mégis mi a gond a viselkedésével. Ennyit sem hagytam neki, megfogtam a karjánál fogva és kirángattam az ajtón kívülre. Baja nem esett, de nem lepne meg, ha lenne egy szép kék-zöld folt a karján.
A feleségem teljesen egyetértett velem, meg is köszönte a határozott fellépést, ellenben amikor anyámnak elmeséltem a történetet, ő azt mondta, kezelhettem volna finomabban a helyzetet. Ti mit gondoltok?
Szia! Úgy tűnik, érdekel ez a beszélgetés, de még nincs fiókod.
Eleged van abból, hogy minden alkalommal ugyanazokat a posztokat kell végigpörgetned? Ha regisztrálsz, mindig ott folytathatod, ahol abbahagytad, és értesítést is kérhetsz az új válaszokról (emailben vagy push üzenetben). Emellett könyvjelzőket menthetsz és értékelheted a posztokat is.
A véleményeddel ez a beszélgetés még jobb lehet 💗
Regisztrálás Belépés-
-
-
-
-
-
-
Szerinted rendben van, ha valaki a barátai előtt teljesen máshogy viselkedik a párjával, mint amikor kettesben vannak?
Vélemények
1
-
Szerinted korrekt dolog elvárni, hogy egy kapcsolatban az egyik fél többet fizessen, mert többet keres?
Vélemények
1
-
-
-
-
-
-
-
Szerinted elfogadható, ha valaki titokban flörtöl másokkal egy kapcsolat mellett, de azt mondja, hogy „ez nem számít megcsalásnak”?
Vélemények
1
-
Szerinted mennyire fér bele egy kapcsolatban, ha valaki folyamatosan a volt párjáról beszél?
Vélemények
1
-
Szerinted tiszteletlenség, ha valaki tömegközlekedésen kihangosítva telefonál és mindenki hallja a beszélgetést?
Vélemények
1