Szerinted belefér, ha valaki egy beszélgetés közben folyamatosan másoknak ír?
-
Egy srác mesélte:
Találkozott egy lánnyal, minden jól indult, beszélgettek, de közben a lány folyamatosan másoknak írogatott.
Nem csak néha ránézett a telefonjára, hanem konkrétan beszélgetések közben is válaszolgatott.
Amikor szóvá tette, a lány azt mondta, hogy „ez teljesen normális, mindenki ezt csinálja”.
A srác viszont úgy érezte, hogy ez tiszteletlen.
Szerinted ez belefér, vagy ez már túl sok?
-
Szerintem belefér egy bizonyos szintig, de ha végig ezt csinálja, az már gáz.
-
Szerintem ez tiszteletlenség. Ha valakivel találkozol, akkor rá figyelsz, nem másokra.
-
Szerintem ez attól függ, milyen helyzetben történik. Ha csak lazán beszélgettek, és néha ránéz a telefonjára, az szerintem belefér, mert ma már tényleg mindenki folyamatosan elérhető. Viszont ha konkrétan közben másokkal chatel, válaszolgat, és emiatt nem figyel rád, az már szerintem tiszteletlenség.
Engem például az zavar a legjobban ilyenkor, hogy olyan érzés, mintha nem lennél elég fontos abban a pillanatban. Nem az a baj, hogy használja a telefonját, hanem hogy közben „kikapcsol” a beszélgetésből.
Az meg külön érdekes, amikor valaki ezt teljesen normálisnak tartja, és még te érzed magad hülyén, ha szóvá teszed. Szerintem ott már nem a telefon a probléma, hanem a hozzáállás.
De kíváncsi vagyok, más ezt hogy látja.
Szia! Úgy tűnik, érdekel ez a beszélgetés, de még nincs fiókod.
Eleged van abból, hogy minden alkalommal ugyanazokat a posztokat kell végigpörgetned? Ha regisztrálsz, mindig ott folytathatod, ahol abbahagytad, és értesítést is kérhetsz az új válaszokról (emailben vagy push üzenetben). Emellett könyvjelzőket menthetsz és értékelheted a posztokat is.
A véleményeddel ez a beszélgetés még jobb lehet 💗
Regisztrálás Belépés-
-
-
-
-
-
-
Szerinted rendben van, ha valaki a barátai előtt teljesen máshogy viselkedik a párjával, mint amikor kettesben vannak?
Vélemények
1
-
Szerinted korrekt dolog elvárni, hogy egy kapcsolatban az egyik fél többet fizessen, mert többet keres?
Vélemények
1
-
-
-
-
-
-
-
Szerinted elfogadható, ha valaki titokban flörtöl másokkal egy kapcsolat mellett, de azt mondja, hogy „ez nem számít megcsalásnak”?
Vélemények
1
-
Szerinted mennyire fér bele egy kapcsolatban, ha valaki folyamatosan a volt párjáról beszél?
Vélemények
1
-
Szerinted tiszteletlenség, ha valaki tömegközlekedésen kihangosítva telefonál és mindenki hallja a beszélgetést?
Vélemények
1